Solbjerg er en mindre entreprenør virksomhed der ligger i Grejs nær Vejle

Firmaet drives fra "Solbjerggård" som er familiens slægtsgård

​Solbjerg udfører opgaver indenfor grave-, dræning-nedbrydnings- og anlægsarbejde. Endvidere gør vi os i støbearbejde, som sokler og fundamenter til huse og tilbygninger.

Vi kører primært i trekantsområdet men er også villige til at udføre større projekter i andre dele af Danmark.

NYHED - kloakering i samarbejde med autoriseret kloakmester.

Vi lægger vægt på, at kvaliteten er i top hele vejen, og at vores kunder altid oplever en god service med klare skriftlige tilbud og aftaler.

​Endvidere udfører vi div. jord- og havearbejde som planering, græsslåning grubning og græssåning.

Igennem flere år har vi løst opgaver for private og virksomheder, der ønsker et funktionelt, praktisk og æstetisk udført arbejde med kvalitetsmaterialer, som kunderne i samarbejde med vores medarbejder har nøje udvalgt.


Vi indgår altid en klar skriftlig aftale med vores kunder, så alle er indforstået med opgaverne og planerne og vi undgår misforståelser.

Vi har en bred vifte af samarbejdspartnere der arbejder indenfor kloak-, tømrer og div. entreprenørarbejde, så der er mulighed for at få en bredere vejledning og skabe et helhedsbillede for vores kunder i større projekter.​

​Vi har 20 års erfaring i faget

Fandt du hvad du søgte?

- Kontakt os allerede i dag

​Fandt du ikke information om det du søgte på vores hjemmeside, eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen nedenfor.

Vi vender tilbage hurtigst muligt!

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt