Professionel kloakering og støbning

​Har du brug for at få lavet kloakering? Så står vi hos Solbjerg klar til at hjælpe med alt inden for kloakering og støbning.

Når du vælger os til at lave kloakering og støbning, får du altid et resultat, både du og vi kan være stolte af. Det kan vi garantere dig for, idet vi arbejder sammen med vores faste, professionelle samarbejdspartnere.

Vi har base i Vejle, hvorfra vi hjælper kunder i Jelling, Hedensted og resten af Syddanmark.

Vi kan hjælpe dig med kloakering til blandt andet:

  • Skure
  • Garager
  • Boliger

Vi hjælper også gerne med seperatkloakering

​Skal du have lavet seperatkloakering, hvor regnvand og spildevand adskilles? Så hjælper vi også gerne med det.

Uanset størrelsen på dit projekt, er det altid rart at have en idé om, hvad tingene skal koste. Når det handler om kloakering og seperatkloakering, kommer du ikke uden om, at det er nødvendigt at lade professionelle stå for opgaven – men hvad koster seperatkloakering?

Vores svar på det afhænger af, hvor stor en opgave der er tale om. Og naturligvis også om opgaven også kræver anden kloakering og/eller støbning. Når vi har snakket med dig og ved lidt mere om din opgave, kan vi give dig en pris.

Udover ovennævnte har vi også jord til salg. Vi tilbyder også belægningsarbejde og græsslåning.

Hvad koster kloakering?

Vores svar på spørgsmålet ‘Hvad koster kloakering?’ afhænger af omfanget af den opgave, vi skal udføre for dig. Så snart vi har haft en snak med dig, kan vi nemmere give dig en pris på kloakering.

Når vi kender omfanget af din opgave, der kræver vores hjælp til kloakering, seperatkloakering eller støbning, kan vi give dig en pris. Det gør vi ved at sammensætte et unikt tilbud til dig – og du kan være helt sikker på, at vores priser er rimelige.​

Ring og få et uforpligtende tilbud på kloakering

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi kontaktes bedst via telefon på 40 92 97 08, men du er også velkommen til at benytte vores kontaktformular eller sende en e-mail til mmmsolbjerg@hotmail.com - så vender vi tilbage, så snart vi kan.

​Vi har 20 års erfaring i faget

Fandt du hvad du søgte?

- Kontakt os allerede i dag

​Fandt du ikke information om det du søgte på vores hjemmeside, eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen nedenfor.

Vi vender tilbage hurtigst muligt!

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt