​Jord til salg: Køb jord, flis eller grus og få det leveret i din have

Er du på udkig efter grus, flis eller jord til salg? Så er du kommet til det rette sted. Hos os kan du købe det til afhentning eller få det leveret direkte i din have.

Hos Solbjerg finder du:

  • Salg af jord
  • Salg af grus
  • Salg af flis

Vi holder til i Vejle, hvorfra vi sælger flis, grus og jord til kunder fra blandt andet Jelling, Hedensted og resten af Syddanmark. Ønsker du at få din jord leveret, leverer vi gerne for dig i Vejle, Jelling, Hedensted og resten af lokalområdet.

Du bestemmer selv, om du vil afhente eller få leveret til haven

Uanset hvad du skal lave i haven, får du brug for jord, grus eller flis på det tidspunkt. Det kan være til anlægning af haven, en ny terrasse eller som bunddække i bede. Derfor ved vi, at de fleste haveejere typisk har brug for store mængder, uanset om de er på udkig efter salg af jord, salg af grus eller salg af flis.

Vi leverer gerne din jord, flis eller grus direkte i haven. Så skal du ikke bruge tid på at køre frem og tilbage mellem os og haven mange gange, og du behøver ikke at tænke på eksempelvis trailer. I stedet kan du læne dig tilbage og vente på, at vi leverer direkte på din adresse.

Vil du hellere selv afhente din jord, flis eller grus hos os i Vejle? Så er du naturligvis også velkommen til det. Du kan du afhente inden for vores åbningstid og derefter køre direkte hjem i haven og gå i gang med det samme.​​​

Vi tilbyder også belægningsarbejde, græsslåning og kloakering.

Ring og få et uforpligtende tilbud på jord til salg

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores jord til salg. Ønsker du et uforpligtende tilbud på salg af jord, grus og flis til haven, skal du bare slå på tråden.

Vi kontaktes bedst via telefon på 40 92 97 08, men du er også velkommen til at anvende vores kontaktformular eller at sende en e-mail til mmmsolbjerg@hotmail.com.

​Vi har 20 års erfaring i faget

Fandt du hvad du søgte?

- Kontakt os allerede i dag

​Fandt du ikke information om det du søgte på vores hjemmeside, eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen nedenfor.

Vi vender tilbage hurtigst muligt!

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt