Græsslåning for boligforeninger og virksomheder​

Er du ansvarlig for græsslåning af virksomhedens eller boligforeningens grønne områder, og leder du i den forbindelse efter en virksomhed, der kan varetage opgaven? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Solbjerg Entreprenør & Anlæg tilbyder vi slåning af græsplæne for forskellige former for erhvervskunder i Vejle, Jelling og Hedensted. Vi varetager dog også gerne græsslåning for kunder i andre omkringliggende områder.

Vi har 20 års erfaring indenfor vores fag, og vi sørger for, at græsplænen altid er pænt klippet og vedligeholdt, når du vælger at lade os stå for arbejdet.

Få en skræddersyet aftale, der matcher behovene

Vi tilbyder flere forskellige løsninger, når det kommer til græsslåning, således at virksomhedens eller boligforeningens græsplæne kan blive slået, når det passer jer. 

Du kan for eksempel indgå en aftale med os, hvor du betaler en pris pr. græsslåning, eller du kan indgå en årlig aftale omkring vedligeholdelse af det ønskede område.​

Yderligere tilbyder vi salg af jord, belægningsarbejde og kloakering.

Kontakt os for at indhente et uforpligtende tilbud på græsslåning

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du leder efter et firma, der kan varetage græsslåningen for din boligforening eller virksomhed.

Vi kører ud til erhvervskunder i Vejle, Hedensted, Jelling og andre omkringliggende områder, og vi tilbyder både afregning pr. græsslåning og en årlig aftale til en aftalt pris. Kunne du tænke dig at høre mere om vores priser, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave, så hører vi meget gerne fra dig.

​​

​Vi har 20 års erfaring i faget

Fandt du hvad du søgte?

- Kontakt os allerede i dag

​Fandt du ikke information om det du søgte på vores hjemmeside, eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen nedenfor.

Vi vender tilbage hurtigst muligt!

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt