Belægningsarbejde og flisearbejde​

Har du brug for hjælp til belægningsarbejde i din have eller på fliseterrassen eller noget helt andet? Hos Solbjerg har vi mange års erfaring med alle aspekter af belægningsarbejde, og vi hjælper dig gerne godt i mål med dit projekt.

Vi holder til i Vejle, hvorfra vi dagligt kører ud til privat- og erhvervskunder i Jelling, Hedensted og resten af Syddanmark. Vi kommer også gerne ud til dig og hjælper dig med belægningsarbejde.

Vi kan hjælpe dig med anlægning af blandt andet:

  • Støttemure
  • Havebede
  • Græsplæne
  • Terrasser
  • Gangstier
  • Almindelig belægning

Vi hjælper gerne med både flisebelægning og brolægning.

Lad os stå for det hele - vi har gjort det nemt for dig

Belægningsarbejde er et større stykke arbejde, der kræver tid og tålmodighed. Det indebærer ikke kun selve det arbejde, hvor din flisebelægning eller brobelægning lægges. Typisk kræver det også, at du vælger materialer til din belægning og bestiller det hjem.

Hos Solbjerg tilbyder vi at købe materialerne for dig. Det betyder, at du kan lade os om at klare al det praktiske arbejde for dig. Vi står for det hele, og så kan du bruge din tid på andre, vigtigere ting.

Vi kan sørge for både materialer og belægningsarbejde

​Vi samarbejder med Grejsdalens Planteskole i vores lokalområde og køber materialer hos dem. For dig betyder det, at du ikke skal bruge tid på at tænke på din brobelægning, flisebelægning eller anden belægning mere end højst nødvendigt.

Derudover tilbyder vi kloakering, græsslåning og har ydermere jord til salg.

Ring til os for et uforpligtende tilbud på belægningsarbejde

Står du overfor et projekt, der kræver kyndigt udført belægningsarbejde? Så er du velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud.

Vi kontaktes bedst via telefon på 40 92 97 08, men du er også velkommen til at sende en e-mail til mmmsolbjerg@hotmail.com eller at benytte vores kontaktformular nedenfor.​

Se flere billeder af forskellige opgaver i galleriet nedenfor​

​Vi har 20 års erfaring i faget

Fandt du hvad du søgte?

- Kontakt os allerede i dag

​Fandt du ikke information om det du søgte på vores hjemmeside, eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen nedenfor.

Vi vender tilbage hurtigst muligt!

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt