Solbjerg er en mindre entreprenør virksomhed der ligger i Grejs nær Vejle.

Firmaet drives fra "Solbjerggård" som er familiens slægtsgård.

Solbjerg udfører opgaver indenfor grave-, dræning-nedbrydnings- og anlægsarbejde. Endvidere gør vi os i støbearbejde, som sokler og fundamenter til huse og tilbygninger.

Vi kører primært i trekantsområdet men er også villige til at udføre større projekter i andre dele af Danmark.
 
NYHED - kloakering i samarbejde med autoriseret kloakmester.

Vi lægger vægt på, at kvaliteten er i top hele vejen, og at vores kunder altid oplever en god service med klare skriftlige tilbud og aftaler.

 

Endvidere udfører vi div. jord- og havearbejde som planering, grubning og græssåning.


Igennem flere år har vi løst opgaver for private og virksomheder, der ønsker et funktionelt, praktisk og æstetisk udført arbejde med kvalitetsmaterialer, som kunderne i samarbejde med vores medarbejder har nøje udvalgt.
 
Vi indgår altid en klar skriftlig aftale med vores kunder, så alle er indforstået med opgaverne og planerne og vi undgår misforståelser.
 
Vi har en bred vifte af samarbejdspartnere der arbejder indenfor kloak-, tømrer og div. entreprenørarbejde, så der er mulighed for at få en bredere vejledning og skabe et helhedsbillede for vores kunder i større projekter.

Til forside

 

Telefon: 40 92 97 08

 

 

Grejsvej 4  //  7100 Vejle

 

CVR: 32218210

 

mmmsolbjerg@hotmail.com

 

 

Profil
Profil
Vi udfører
Vi udfører

Kontakt os

Solbjerg Entreprenør & Anlæg  /  Tlf: 40 92 97 08   / Grejsvej 4  //  7100 Vejle  /  CVR: 32218210  /  mmmsolbjerg@hotmail.com

Kontakt